Կառավարում
Տվյալներ
Կարգավիճակը
Տեխնիկական գնահատող
Անուն
Լալա
Ազգանուն
Մելիքյան
Հայրանուն
Մաքսիմի
Հեռախոս
հեռախոս
055-56-95-16
հասցե
meliqyan.lala@bk.ru, lala-meliqyan@rambler.ru
Կրթություն
Երևանի կիրառական բիոտենոլոգիայի ինստիտուտ, անասնաբուժություն մասնագիտություն, անասնաբույժ-փորձաետի որակավորում
Որակավորում
1. Վկայագիր N 054, «ՀՍՏ ԻՍՕ/ԻԷԿ 17025-2005 ստանդարտի հիմնական պահանջները», «Հավատարմագրման ազգային մարմին» ՊՈԱԿ, Երևան 04.12.2014թ.-04.12.2016թ. 2. Certificate, «Food microbiology training-basic course», 11.02.2015-13.02.2015. PTB, Georgia 3. Վկայական N 956, «Ստանդարտացում, տեխնիկական կանոնակարգում, չափումների միասնականության ապահովում, համապատասխանության գնահատում, կառավարման համակարգերի հիմնադրույթներ» թեմայով դասընթաց, Ստանդարտների ազգային ինստիտուտ ՓԲԸ ուսումնական կենտրոն, Երևան 2012թ. 4. Certificate «ISO methods for microbiological analysis of food:Total viable count, Enterobacteriaceae, Salmonella, Listeria monocytogenes and Escherichia coli», December, 2012 Yerevan 5. European commission food security programme in Armenia, Certficate «Introduction to Quantitative Veterinary Epidemiology» part I, Yerevan, 23.02-09.03, 2006 6. European commission food security programme in Armenia, Certficate «Veterinary Epidemiology» part II, Yerevan, 23.02-09.03, 12.05-24.05, 2006 7. Battelle, Certificate «Biosafety and biosecurity training» 21.11-22.11, 2013 8. Battelle, Certificate «Biosafety and biosecurity training»13.05-14.05, 2015 9. ООО «МИТ-масс-спектрометри-ческие инновационные технологии», Диплом, 2016г, Ереван 10. TWINNING, Certificate, «training on Microbiological Analysis on Foods», July 18, 2013, Yerevan 11. Battelle, Certificate «Biosafety and biosecurity training»08.09-09.09, 2016 12. Сертификат о прохождении обучения, Рег. номер 599, «Методы молекулярно-генетического анализа, используемые в выявлении и идентификации микроорганизмов, обладающих устойчивостью к противомикробным препаратам в пищевих продуктах и продовольственном сырье», ФБУН центральный научно-исследовательский институт эпидемиологии, 02.11.2018г. 13. Удостоверение о повышении квалификации, Регистрационный номер 23560, «Актуальные вопросы деятельности лабораторий», ФБУЗ ФЦГиЭ Роспотребнадзора, Москва, 15.11.2019 14. Удостоверение о повышении квалификации, ПК N 0478644, Регистрационный номер 0002320, ПО дополнителной профессиональной программе, Санкт-Петербург, 11.12.2020 15. Վկայագիր N 17025-0029-2021, առ 09.08.2021թ. «Տեխնիկական գնահատող ԻՍՕ/ԻԷԿ 17025:2017 միջազգային ստանդարտի պահանջներին համապատասխան» 16. Certificate, ISO/IEC 17043:2010, 27.04.2021, PTB 17. Certificate, ISO/IEC 17043:2010, 23.04.2021, PTB 18. Վկայագիր N 17043-0004-2023, առ 18.08.2023թ. «Տեխնիկական գնահատող ԻՍՕ/ԻԷԿ 17043:2010»
Կազմակերպություն
«Հանրապետական անասնաբուժասանիտարական և բուսասանիտարական լաբորատոր ծառայությունների կենտրոն» ՊՈԱԿ-ի սննդամթերքի անվտանգության հետազոտությունների լաբորատորիայի ղեկավարի ժ/պ, մանրէաբանական և մոլեկուլյար հետազոտությունների բաժնի պետ
Մասնագիտական ոլորտ
ԻՍՕ/ԻԷԿ 17025, LAB2 Ընդհանուր ոլորտը. Մանրէաբանական վերլուծություն 2.1 Սննդամթերք 2.2 Ջուր 2.3 Գյուղատնտեսական արտադրանք LAB14 Նմուշառում ԻՍՕ/ԻԷԿ 17043, PTP2 Ընդհանուր ոլորտը. Մանրէաբանական վերլուծություն 2.1 Սննդամթերք 2.2 Ջուր 2.3 Գյուղատնտեսական արտադրանք