Տվյալներ

Բարձագույն, Կիևի սննդային արդյունաբերության տեխնոլոգիական ինստիտուտ, շաքարային ապրանքների տեխնոլոգիա մասնագիտություն, ինժեներ-տեխնոլոգի որակավորում
1. Վկայագիր N 016, «ՀՍՏ ԻՍՕ/ԻԷԿ 17025-2005 ստանդարտի հիմնական պահանջներ» վերապատրաստման դասընթաց, «Հավատարմագրման ազգային մարմին» ՊՈԱԿ, Երևան 23.05.2018թ.-23.05.2020թ.
2. Մասնագետի որակավորման վկայագիր N 0006, «Չափման միջոցների ներքին տրամաչափարկում իրականացնող՝ ֆիզիկաքիմիական չափումներ» «Հավատարմագրման ազգային մարմին» ՊՈԱԿ, Երևան 03.07.2018թ.-03.07.2021թ.
ՀՀ ԱՆ «Հիվանդությունների վերահսկման և կանխարգելման կենտրոն» ՓԲԸ-ի սանիտարա-հիգիենիկ լաբորատորիայի վարիչ
ԻՍՕ/ԻԷԿ 17025,
LAB1 Ընդհանուր ոլորտը. Ֆիզիկաքիմիական/կենսաբանական փորձարկում
1.1 Սննդամթերք
1.2 Ջուր
1.3 Գյուղատնտեսական արտադրանք և նյութեր
1.4 Սննդամթերքում և գյուղատնտեսական նյութերում մնացորդները
1.5 Օդ
1.6 Հող
1.7 Հանքաքարեր և հանքանյութեր
1.11 Ալկոհոլային խմիչք
1.12 Քիմիական արտադրանք
LAB12 Զգայական փորձարկում (ջուր)

Մոնիթորինգի արդյունքներ

# Ամսաթիվը Արդյունքը
Գրանցված մոնիթորինգ չգտնվեց։

Իրականացված աշխատանքների մասին տեղեկություններ

# Կարգավիճակը Որպես Աշխատանքի տեսակը Աշխատանքներում ներգրավվելու սկիզբը Աշխատանքի ավարտը Կազմակերպության անվանումը
1 Հավատարմագրման փորձագետ(գնահատող) Փաստաթղթերի փորձաքննություն, լրամշակված փաստաթղթերի լրացուցիչ փորձաքննություն, գնահատում ըստ գործունեության իրականացման վայրի, լրացուցիչ գնահատում ըստ գործունեության իրականացման վայրի 13/01/2014 06/02/2015 ՀՀ ԳԱԱ «ԷԿՈԼՈԳԱՆՈՈՍՖԵՐԱՅԻՆ ՀԵՏԱԶՈՏՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ԿԵՆՏՐՈՆ» ՊՈԱԿ-ի կենտրոնական անալիտիկ փորձարկման լաբորատորիա