Հիմնական տվյալներ


Կարգավիճակը

Տեխնիկական կանոնակարգի ռեկվիզիտները

Հայտատուի տվյալներ

Հայտատուի Հասցեներ/ Կոնտակտներ/ Ներկայացուցիչներ

Հասցե(ներ)
# Տեսակը Մարզ Համայնք Պողոտա / Փողոց Համարը Փոստային ինդեքս
1 Գտնվելու վայրը Հայաստան Երևան Աղայան 19/8 0009
2 Գործ. իրակ. վայրը Հայաստան Երևան Արա Սարգսյան 4 0031

Կոնտակտ(ներ)
# Կոնտակտի տեսակը Կոնտակտ
1 TE +37410-728799
2 EM info@foodservice.am

Ներկայացուցիչ(ներ)
# Երկիր ՀՎՀՀ Անվանումը Կազմակերպության տեսակը Ռեգիստրի գրանցման համարը
Գրանցված ներկայացուցիչ(ներ) չգտնվեց։

Արտադրանք

# Անվանումը Տեղեկություններ ԵԱՏՄ ԱՏԳ ԱԱ ծածկագրեր Խմբաքանակի չափը Լրացուցիչ տեղեկատվություն
1 Բնական սերուցքային կարագ ռոլ Բնական սերուցքային կարագ ռոլ 82% յուղի բաղադրությամբ 250-ից մինչև 500 գր. զանգվածով, «Elle&Vire» մակնշմամբ 0405 Արտադրման և պիտանիության ժամկետը, պահպանման պայմանները նշված են պիտակի և/կամ ապրանքաուղեկցող փաստաթղթերում
Արտադրանքի միավորի մասին ինֆորմացիա
#
Գրանցված ինֆորմացիա(ներ) չգտնվեց։
Արտադրանքի արտադրման փաստաթուղթ
# Անվանում Ռեկվիզիտ
Գրանցված փաստաթուղթ(եր) չգտնվեց։

Արտադրող

# Երկիր Կազմակերպության անվանումը Կազմակերպության տեսակը պետ. ռեգիստրի գրանցման համարը
1 Ֆրանսիա ELVIR - ELLE & VIRE PRODUITS LAITIERS NONE
Հասցե(ներ)
# Տեսակը Մարզ Համայնք Պողոտա / Փողոց Համարը Փոստային ինդեքս
1 Գտնվելու վայրը Ֆրանսիա Conde Sur Vire 50890
2 Գործ. իրակ. վայրը Ֆրանսիա Conde Sur Vire 50890
Ներկայացուցիչ(ներ)
# Երկիր Կազմակերպության անվանումը Կազմակերպության տեսակը պետ. ռեգիստրի գրանցման համարը ՀՎՀՀ

Ապրանքաուղեկցող փաստաթղթերի ռեկվիզիտները

# Անվանում Ռեկվիզիտ
Գրանցված փաստաթուղթ(եր) չգտնվեց։

Հայտարարագրի տրամադրման հիմքերը

# Փաստաթղթի անվանումը Ամսաթիվը Համարը Հիմք հանդիսացող փաստաթուղթ տրամադրող մարմնի անվանումը Հավատարմագրման վկայագրի համարը
1 Փորձարկման(չափման) արձանագրություն 03/12/2021 №21MCS0560/21 «Սերտիֆիկացման միջազգային կենտրոն» ՍՊԸ-ի փորձարկման լաբորատորիա № 045/T-086

Փորձագետ

# Անունը Ազգանունը Հայրանունը
1 Քրիստինե Ալավերդյան Վարդկեսովնա
2 Ռուզաննա Սահարյան Լեռնիկի

Հավելվածներ

# Հերթական համարը Բլանկի համարը էջերի քանակը
Գրանցված հավելված(ներ) չգտնվեց։