# | Տեսակը | Մարզ | Համայնք | Պողոտա / Փողոց | Համարը | Փոստային ինդեքս | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Գտնվելու վայրը | Երևան | Մալաթիա-Սեբաստիա | Հաղթանակ | 6/17 | 0081 |
# | Կոնտակտի տեսակը | Կոնտակտ | |
---|---|---|---|
1 | TE | +374 10 73 93 13 | |
2 | TE | +374 10 73 93 83 | |
3 | FX | +374 10 74 99 17 | |
4 | EM | marianna_milk@yahoo.com |
# | Երկիր | ՀՎՀՀ | Անվանումը | Կազմակերպության տեսակը | Ռեգիստրի գրանցման համարը | |
---|---|---|---|---|---|---|
Գրանցված ներկայացուցիչ(ներ) չգտնվեց։ |
# | Անվանումը | Տեղեկություններ | ԵԱՏՄ ԱՏԳ ԱԱ ծածկագրեր | Խմբաքանակի չափը | Լրացուցիչ տեղեկատվություն | ||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Սերուցք կաթնային | 45% յուղայնությամբ | 0401 | 39290 կիլոգրամ | Արտադրանքի պահպանման պայմանները, արտադրման և պիտանիության ժամկետները նշված են պատրաստի արտադրանքի փաթեթի վրա: | ||||||||||||||||||||||
Արտադրանքի միավորի մասին ինֆորմացիա
|
|||||||||||||||||||||||||||
Արտադրանքի արտադրման փաստաթուղթ
|
# | Երկիր | Կազմակերպության անվանումը | Կազմակերպության տեսակը | պետ. ռեգիստրի գրանցման համարը | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Իրան, Իսլամական Հանրապետություն | «PALOOD PARSIAN FOOD INDUSTRIES CO» | NONE | |||||||||||||||||||
Հասցե(ներ)
|
||||||||||||||||||||||
Ներկայացուցիչ(ներ)
|
# | Անվանում | Ռեկվիզիտ | |
---|---|---|---|
1 | Հաշիվ-ապրանքագիր | № 99079 առ 11.01.2021 | |
2 | Հաշիվ-ապրանքագիր | № 99081 առ 13.01.2021 |
# | Փաստաթղթի անվանումը | Ամսաթիվը | Համարը | Հիմք հանդիսացող փաստաթուղթ տրամադրող մարմնի անվանումը | Հավատարմագրման վկայագրի համարը | |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | Փորձարման(չափման) արձանագրություն | 18/01/2021 | № 57 | «ՍՏԱՆԴԱՐՏ ԴԻԱԼՈԳ» ՍՊԸ փորձարկման լաբորատորիա | 006/ T-048 |
# | Անունը | Ազգանունը | Հայրանունը | |
---|---|---|---|---|
1 | Լիլիթ | Փոլադյան | Տիգրանի |
# | Հերթական համարը | Բլանկի համարը | էջերի քանակը | |
---|---|---|---|---|
Գրանցված հավելված(ներ) չգտնվեց։ |