Հիմնական տվյալներ


Կարգավիճակը

Տեխնիկական կանոնակարգի ռեկվիզիտները

Հայտատուի տվյալներ

Հայտատուի Հասցեներ/ Կոնտակտներ/ Ներկայացուցիչներ

Հասցե(ներ)
# Տեսակը Մարզ Համայնք Պողոտա / Փողոց Համարը Փոստային ինդեքս
1 Գտնվելու վայրը Շիրակի ք.Արթիկ Սասունցի Դավիթ 34 3006
2 Գործ. իրակ. վայրը Շիրակի ք.Արթիկ Սասունցի Դավիթ 34 3006

Կոնտակտ(ներ)
# Կոնտակտի տեսակը Կոնտակտ
1 TE +37455440404
2 EM info@greenfood.am

Ներկայացուցիչ(ներ)
# Երկիր ՀՎՀՀ Անվանումը Կազմակերպության տեսակը Ռեգիստրի գրանցման համարը
Գրանցված ներկայացուցիչ(ներ) չգտնվեց։

Արտադրանք

# Անվանումը Տեղեկություններ ԵԱՏՄ ԱՏԳ ԱԱ ծածկագրեր Խմբաքանակի չափը Լրացուցիչ տեղեկատվություն
1 Թարմ ելակ Փաթեթավորումը՝ պոլիմերային, ստվարաթղթե, փայտե արկղներ 0,2կգ մինչև 25կգ զտաքաշը 0810100000 Հավաքման ամսաթիվը, պիտանիության ժամկետը, պահման պայմանները նշված են փաթեթավորման/պիտակի վրա կամ ապրանքաուղեկից փաստաթղթերում
Արտադրանքի միավորի մասին ինֆորմացիա
#
Գրանցված ինֆորմացիա(ներ) չգտնվեց։
Արտադրանքի արտադրման փաստաթուղթ
# Անվանում Ռեկվիզիտ
1 «Վայրի ելակ թարմ. Տեխնիկական պայմաններ» ԳՕՍՏ 33956-2016

Արտադրող

# Երկիր Կազմակերպության անվանումը Կազմակերպության տեսակը պետ. ռեգիստրի գրանցման համարը
1 Հայաստան «ԳՐԻՆ ՖՈւԴ» Սահմանափակ պատասխանատվությամբ ընկերություն (ՍՊԸ) 273.110.841955
Հասցե(ներ)
# Տեսակը Մարզ Համայնք Պողոտա / Փողոց Համարը Փոստային ինդեքս
1 Գտնվելու վայրը Շիրակ ք.Արթիկ Սասունցի Դավիթ 34 3006
2 Գործ. իրակ. վայրը Շիրակ ք.Արթիկ Սասունցի Դավիթ 34 3006
Ներկայացուցիչ(ներ)
# Երկիր Կազմակերպության անվանումը Կազմակերպության տեսակը պետ. ռեգիստրի գրանցման համարը ՀՎՀՀ

Ապրանքաուղեկցող փաստաթղթերի ռեկվիզիտները

# Անվանում Ռեկվիզիտ
Գրանցված փաստաթուղթ(եր) չգտնվեց։

Հայտարարագրի տրամադրման հիմքերը

# Փաստաթղթի անվանումը Ամսաթիվը Համարը Հիմք հանդիսացող փաստաթուղթ տրամադրող մարմնի անվանումը Հավատարմագրման վկայագրի համարը
1 Փորձարկման(չափման) արձանագրություն 17/11/2023 23MCS01897/23 «Սերտիֆիկացման միջազգային կենտրոն» ՍՊԸ ՓԼ 045/Т-086

Փորձագետ

# Անունը Ազգանունը Հայրանունը
1 Հասմիկ Բալաբեկյան Արմենի

Հավելվածներ

# Հերթական համարը Բլանկի համարը էջերի քանակը
Գրանցված հավելված(ներ) չգտնվեց։