Հիմնական տվյալներ


Կարգավիճակը

Տեխնիկական կանոնակարգի ռեկվիզիտները

Հայտատուի տվյալներ

Հայտատուի Հասցեներ/ Կոնտակտներ/ Ներկայացուցիչներ

Հասցե(ներ)
# Տեսակը Մարզ Համայնք Պողոտա / Փողոց Համարը Փոստային ինդեքս
1 Գտնվելու վայրը Երևան Շենգավիթ Վերին Չարբախ Պապովի փողոց 56 0086

Կոնտակտ(ներ)
# Կոնտակտի տեսակը Կոնտակտ
1 TE +374 95 36 10 26
2 EM salvearmenia@gmail.com

Ներկայացուցիչ(ներ)
# Երկիր ՀՎՀՀ Անվանումը Կազմակերպության տեսակը Ռեգիստրի գրանցման համարը
Գրանցված ներկայացուցիչ(ներ) չգտնվեց։

Արտադրանք

# Անվանումը Տեղեկություններ ԵԱՏՄ ԱՏԳ ԱԱ ծածկագրեր Խմբաքանակի չափը Լրացուցիչ տեղեկատվություն
1 Փափուկ պանիր «Մոցարելլա» յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 45%; «Մոցարելլա» առանց լակտոզայի յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 45%; «Բուրրատա» յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 57%; «Բուրրատա» առանց լակտոզայի յուղի զանգվածային մասով չորնյութում 57%; «Բուրրատա» ապխտած յուղի զանգվածային մասով չորնյութում 57%; «Բուրրատա» տրյուֆելի սոուսով յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 57%; «Ստրաչատելլա» յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 60%; «Ստրաչատելլա» առանց լակտոզայի յուղի զանգվածային մասով չորն յութում 60% «Ստրաչատելլա» ապխտած յուղի զանգվածային մասով չորնյութում 60%; «Ստրաչատելլա» տրյուֆելի սոուսով յուղի զանգվածային մասով չորնյութում 62% 0406 Պահման պայմանները, արտադրման և պիտանիության ժամկետները նշված են պատրաստի արտադրանքի փաթեթի վրա: Պանիրները պահում են +2 °С-ից մինչև +6 °С ջերմաստիճանի և 80%-ից ոչ բարձր օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում 10 օրից ոչ ավելի: Հայտարարագիրը տարածվում է հետազոտություններ (փորձարկումներ) և չափումներ անցած արտադրանքի վերցված նմուշների (փորձանմուշների) արտադրման ամսաթվից՝ 15․08․2023թ․ արտադրված սերիական թողարկման արտադրանքի վրա։ Տեխնիկական կանոնակարգերի պահանջներին համապատասխանությունն ապահովվում է ԳՕՍՏ 32263-2013 Փափուկ պանիրներ. Տեխնիկական պայմաններ։
Արտադրանքի միավորի մասին ինֆորմացիա
#
1
Քանակը և չափման միավորը
Եզակի արտադրանքի գործարանային համարը
Միանման արտադրանքի խմբի անունը Փափուկ պանիր
Արտադրանքի մասին տեղեկատվություն «Մոցարելլա» յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 45%; «Մոցարելլա» առանց լակտոզայի յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 45%; «Բուրրատա» յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 57%; «Բուրրատա» առանց լակտոզայի յուղի զանգվածային մասով չորնյութում 57%; «Բուրրատա» ապխտած յուղի զանգվածային մասով չորնյութում 57%; «Բուրրատա» տրյուֆելի սոուսով յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 57%; «Ստրաչատելլա» յուղի զանգվածային մասով չոր նյութում 60%; «Ստրաչատելլա» առանց լակտոզայի յուղի զանգվածային մասով չորն յութում 60% «Ստրաչատելլա» ապխտած յուղի զանգվածային մասով չորնյութում 60%; «Ստրաչատելլա» տրյուֆելի սոուսով յուղի զանգվածային մասով չորնյութում 62%
Արտադրման ամսաթիվը
Պիտանելիության ժամկետը
ԵԱՏՄ ԱՏԳ ԱԱ ծածկագրեր 0406
Արտադրանքի արտադրման փաստաթուղթ
# Անվանում Ռեկվիզիտ
1 ՊԱՆԻՐՆԵՐ ՓԱՓՈՒԿ ԵՎ ԿԻՍԱՓԱՓՈՒԿ «Մոցարելլա», «Ստրաչատելլա», «Բուրրատա» ԿՍՏ 53971008.001-2023

Արտադրող

# Երկիր Կազմակերպության անվանումը Կազմակերպության տեսակը պետ. ռեգիստրի գրանցման համարը
1 Հայաստան «ՍԱԼՎԵ» Սահմանափակ պատասխանատվությամբ ընկերություն (ՍՊԸ) № 269․110․1309678
Հասցե(ներ)
# Տեսակը Մարզ Համայնք Պողոտա / Փողոց Համարը Փոստային ինդեքս
1 Գտնվելու վայրը Երևան Շենգավիթ, Վերին Չարբախ Պապովի փողոց 56 0086
Ներկայացուցիչ(ներ)
# Երկիր Կազմակերպության անվանումը Կազմակերպության տեսակը պետ. ռեգիստրի գրանցման համարը ՀՎՀՀ

Ապրանքաուղեկցող փաստաթղթերի ռեկվիզիտները

# Անվանում Ռեկվիզիտ
Գրանցված փաստաթուղթ(եր) չգտնվեց։

Հայտարարագրի տրամադրման հիմքերը

# Փաստաթղթի անվանումը Ամսաթիվը Համարը Հիմք հանդիսացող փաստաթուղթ տրամադրող մարմնի անվանումը Հավատարմագրման վկայագրի համարը
1 Փորձարկման(չափման) արձանագրություն 31/08/2023 № 1264 «ՍՏԱՆԴԱՐՏ ԴԻԱԼՈԳ» ՍՊԸ փորձարկման լաբորատորիա 059/ T-093/

Փորձագետ

# Անունը Ազգանունը Հայրանունը
1 Լիլիթ Փոլադյան Տիգրանի

Հավելվածներ

# Հերթական համարը Բլանկի համարը էջերի քանակը
Գրանցված հավելված(ներ) չգտնվեց։